Todellakin ihmissuhdekrapula oikein isolla I:llä. Elinan ja Marian jälkeiset henkiset keskustelut saivat minut vetäytymään yksinäiseen (ja harvinaisesti siistiin) huoneeseeni murehtimaan maailman menoja. Kunnon ihmissuhdekrapula siis. Vertaan itseäni tällä hetkellä matoon, joka on ensin liiskaantunut pyörän alle ja sitten kuivunut auringonpaisteessa.

Voi että.
Ainoat saavutukseni tältä päivältä ovat huoneeni siisteys (pesin jopa lattiat) ja neljäsivuiset ruotsin muistiinpanot. Muuten tuntuukin sitten vähän angstiselta, odotan jo illan lauantaisaunaa. Telkkaristakaan ei kuitenkaan tule mitään hyvää katsottavaa, kun ainoa katsottava sarja tulee perjantaisin maikkarilta. Plää plää plää. Kaikki on kurjaa. Taidan tarvita kupillisen teetä, mutta valitettavasti suosikkiteetäni ei saa pusseina täältä jumalan selän takaa. Joudun pärjäämään siis ilman "kermavaahtoteetä" ja tyytymään pieniin pusseihin, joista kylkiäisinä tulee mietelauseita. On minullakin kurjaa.

Jollain taitaa silti olla asiat kurjemmin. Minulla sentään on kirjastokortti. Lainasin viimeksi Douglas Adamsin Linnunradan käsikirja Liftareille, joka on ihan loistava kirja. Luin sen hetki sitten loppuun, ja masennuin entistä pahemmin maanisdepressiivisen robotin takia. Se oli siinä elokuvassa vieläkin surkeampi.
Olen muuten käynyt siellä delfiinishowssa mikä elokuvan alussa näytetään. Se oli hieno.

Päivällä on kolme pistettä.
Ja toinen merkintä tältä päivältä. dude.