Tulin tänne tylsistelemään vaikka sanoin olevani päivityskatkolla. Sain äikän tunnilla kaksi tanka ja kaksi haikurunoa, eli se tarkoittaa suurinpiirtein kahdenkymmenenviiden minuutin offailua ja netissä surffailua. Suurin osa painiskelee vieläkin niiden tavujen parissa, mutta olen tehnyt kyseistä juttua ennekin ja siksi siis sain ne nopeasti valmiiksi; olkaa iloisia jos pidätte jaarittelustani, tämän jälkeen nukahdan taas joulukiireisiini.

Tähän mennessä minua huolestuttaa: Joulukuun viidestoista päivä ja minulla on kiire kiire en ehdi tehdä kaikkia joululahjoja millään valmiiksi tai ainakin minusta tuntuu siltä. Isän ja hänen vaimonsa sekä oman äitini ja isäpuoleni lahjat olen jo tehnyt, samoin kolmelle pienimmälle sisarukselleni ja ystävälleni (Kyolle), mutta pitäisi vielä tehdä kaksi kännykkäpussia ja kirjan päälliset. Joulu on mielestäni edelleen liian kaupallinen, mutten pääse tavastani eroon aina on ihana stressata lahjoista ennen joulua. Pitäisi luultavasti alkaa jo pikkuhiljaa rauhoittua joulun viettoon ja kaivaa se vanha perheraamattu esiin - Tänä jouluna voisin yksin linnoittautua hetkeksi huoneeseeni muiden mennessä hautausmaalle ja lukea pieni pätkä raamattua.

Tänään seurakuntatalolla pikkujoulut en kestä kaikkia oman ikäluokkani edustajia riehumassa siellä ja haluaisin ilmoittautua kesän Saarenmaan nuortenleirille, pitää puhua äidin kanssa kun menen kotiin.