Sunnuntait alkavat niin loistavasti. Aamulla heräsin puoli yhdeksältä, ja edellisen illan myöhään piirtäminen kostautui nyt särkevänä niskana. Saa se yksi sitten olla tosi kiitollinen tästäkin piirrustuksesta. Seuraavaksi iski "voi ei mä oon myöhästynyt koulusta koska ulkona on jo valosaa"-paniikki, jonka ansiosta loikkaan sängystä ylös ja kiroan itseni alimpaan kattilaan tajutessani että on sunnuntai. Se siitä pitkään nukkumisesta.

Ymmärrän siis englantilaisia. Ne ovat tehneet järkevästi ja katkaisseet viikon lauantain ja sunnuntain välistä, sillä sunnuntai on minusta jopa pahempi kuin maanantai. Ensin sinä heräät ja muistat kuinka kivaa oli lauantaina, mutta sunnuntaista ei tule yhtä kivaa koska sinulla on kauhea krapula/tai muuten vain tylsää. Sunnuntaisin kaikki kaupat ovat kiinni ja joudut illalla tekemään järkyttävän kasan läksyjä. Ei paljoa houkuttele. Suomalaisten pitää olla niin kristittyjä, että katkaisevat viikon sunnuntain jälkeen, koska "seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi". Minusta vähän typerää. Olisi edes levännyt lauantaina, kuten englantilaiset sen käsittävät. Taas yksi syy muuttaa Suomesta.

Menisin mielelläni takaisin nukkumaan, jos en olisi jo kiskonut farkkuja jalkaani ja muutenkin kammannut naamaani. Luokkaretkirahan kerääminen häälyy koko ajan edessäpäin urakkana, jonka mielummin jättäisi väliin ja painuisi suorinta tietä kaverille katsomaan maailman kauneinta piirrettyä. Mutta ei, vaan joudun menemään neljäksi tunniksi tekemään inventaariota supermarkettiin vain sen takia, että olen niin uhrautuvainen. Tosin eihän minulla mitään parempaakaan tekemistä ole, joten miksi siis valittaa? En vain välttämättä olisi alunperinkään halunnut lähteä sinne - kuka nyt haluaisi tehdä tylsästä sunnuntaista entistä tylsemmän? - mutta koska vain neljä ilmoittautui ja viisi tarvittiin, minä suostuin menemään. Saanpahan sen sitten jostain muusta pois, toivottavasti koulunpihan siivoamisesta. Minulle jäi traumoja viimekerrasta. Seiskalla saa traumoja lähes kaikesta. Silloin ne kasit ja ysit tuntuivat niin isoilta. Nyt seiskat ovat tosi pieniä - Eihän me voitu olla sellaisia viime vuonna!

Iskenyt ylemmyyskompleksi seiskoja kohtaan. Hm. Toivottavasti kukaan opettaja ei lue tätä.